Wie is Star Spangled Karin?

Hoi! Ik ben Karin en ik kom uit Nederland. Ik ben getrouwd met Bas en moeder van twee kinderen, Anne (15) en Daan (13). Van maart 2013 tot en met juni 2015 hebben wij voor Bas’ werk in Amerika gewoond, de staat New Jersey, om precies te zijn. Daar woonden en werkten wij en de kinderen gingen naar een Amerikaanse basisschool.

Toen we daar net woonden, ben ik begonnen met het schrijven van korte verhalen. Oorspronkelijk begonnen als hobby, leek het me ook leuk om mijn familie en vrienden op Facebook deze verhalen te laten lezen. De reacties waren zo enthousiast, dat ik heb besloten om de verhalen voor een groter publiek online te zetten.

De verhalen gaan soms over het leven in Amerika en wat er anders is dan in Nederland. Soms ook gewoon over de dagelijkse dingen die je meemaakt tijdens het opvoeden van jonge kinderen. Ik hoop dat je plezier beleeft aan mijn verhalen en misschien jezelf erin herkent, als moeder of misschien wel als (toekomstige) expatmama.

Nu we weer in Nederland wonen, merk ik dat het ook weer even wennen is aan ons eigen vaderland. De meest recente verhalen gaan over onze repatriëring en de avonturen die daarbij horen.

Advertentie

4 gedachtes over “Wie is Star Spangled Karin?

  1. Hallo Karin,

    Via je vader krijg ik je verhalen/ervaringen doorgestuurd. Ik vind ze erg leuk en geniet ervan. Dankjewel!
    Hartelijke groet,
    Ank de Munck

  2. Hallo Karin, ik heb een paar van je columns gelezen en moet er erg om lachen. Heel herkenbaar omdat ik vaker voor meerdere weken in de VS ben geweest en omdat ik nu zelf Nederlandse mama in Berlijn ben en daar ook columns over schrijf. Ik vind dat je erg grappig en beeldend schrijft. Dank voor de eerste lach op mijn gezicht deze morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s